Tarte Flambee opskrift

Fantastisk original opskrift fra Alsace

2-3 stk. tarte flambeé

Start med at give ovnen fuld skrue og sæt granittallerkenerne i med det samme

Ingrédients:

- 250 g de farine (mel)

- 0,5 dl d'huile (olie)

- 1,5 dl d'eau (vand)

- salt

                                 Fyld :

- 2 oignons (rødløg)

- 140 g de lardons fumés (bacon)

- 40 g de beurre (smør)

- 100 g de fromage blanc (quark)

- 1 dl de crème fraîche épaisse (creme fraiche)

- 1 spsk. (olie)

- sel, poivre (salt, peber)

Bland smør, fromage blanc, creme fraiche samt olie og fordel dette på dejen

Bag på Granit Grand Cru sten ved 300 gr. ca. 3-4 min.

drys med salt og peber og lidt revet muskatnød. Server evt. med en kold Risling

Henrik Abildgaard, Svendborgvej 24, 5260 Odense, tlf. +45 20289246, E-mail abildgaard@sport.dk
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang