Tarte Flambee opskrift
Fantastisk original opskrift fra Alsace

2-3 stk. tarte flambeé
Start med at give ovnen fuld skrue og sæt granittallerkenerne i med det samme
Ingrédients:
- 250 g de farine (mel)
- 0,5 dl d'huile (olie)
- 1,5 dl d'eau (vand)
- salt
Fyld :- 2 oignons (rødløg)
- 140 g de lardons fumés (bacon)
- 40 g de beurre (smør)
- 100 g de fromage blanc (quark)
- 1 dl de crème fraîche épaisse (creme fraiche)
- 1 spsk. (olie)
- sel, poivre (salt, peber)
Bland smør, fromage blanc, creme fraiche samt olie og fordel dette på dejen
Bag på Granit Grand Cru sten ved
300 gr. ca. 3-4 min.
drys med salt og peber og lidt revet muskatnød. Server evt. med en kold Risling