Sol over Granit Grand Cru

variation af Sol over Gudhjem

Røg selv eller køb nyrøgede sild, 1-2 stk. pr. person.

Har du inviteret gæster - anbringer du det ønskede antal granittallerkener i din WEBER grill, ovn - eller mirobølgeovnen.
Temperatur her ca. 100 grader celcius.

Nu renses de indkøbte røgede sild for ben.
Tilbehør som er et must: radiser, purløg, rå løg
- samt en rå æggeblomme (evt. pasteuriseret).
Sildene anbringes og serveres på lune granit-
tallerkener - med tilbehøret som er anført her.

En iskold øl fra Refsvindinge Bryggeri måske en lille dram og du har en perfekt frokostret. Så får du en guldmedalje af dine gæster.

Henrik Abildgaard, Svendborgvej 24, 5260 Odense, tlf. +45 20289246, E-mail abildgaard@sport.dk
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang