Grissebasse

Gris på den hårde måde......

Nu skal den have en på "Grissebassen & Grillen".

Køb et antal entrecote`s af den højt roste Bornholmergris eller lignende.
Pluk ramsløg - gå efter duften af hvidløg (kan også anvendes). Køb nogle kvalitetsbagekartofler. Bagekartoflerne koges først. Køles af og udhules, mosen blandes med smør, ramsløg/hvidløg , salt og peber. Fyldes tilbage i kartoffelskrællerne. Kom lidt rasp, og evt. lidt mozzarella på toppen. Det anbefales at lave en bordelaise sauce hertil.

Grillen skal vise 250 grader C. og GranitGrandCru tallerkenerne har ligget i grillen
fra optænding. De fyldte bagekartofler skal have ca. 20 min. på indirekte varme.
Derefter grilles det antal entrecote`s der skal bruges Ca. 3-5 minutter på hver side. Anrettes på GranitGrandCru tallerken sammen med 2 halve fyldte bagekartofler.

Flamber med f.eks. en god mørk rom . Vi anbefaler at lave en brunoise af af gulerødder, blegselleri og løg, der anbringes sammen med grisen inden flambering og servering. Igen kan gæsten kontrollere hvor gennemstegt de ønsker kødet, når saucen monteres under "grissebassen" stopper stegeprocessen, og kødet er dejlig varmt til sidste mundfuld. En god kølig flaske Pinot Noir smager fantastisk hertil.

Henrik Abildgaard, Svendborgvej 24, 5260 Odense, tlf. +45 20289246, E-mail abildgaard@sport.dk
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang