Flamberet vildlaks
Gæsterne bli'r fyr og flamme

Flamberet vildlaks på Granit Grand Cru® tallerken
Vælg det midterste stykke af en Norsk fjordlaks, østersøvildlaks , eller torsk. En mestergriller skal blot koncentrerer sig om tilberedning og anretning. Granit Grand Cru® tallerkener på Weber grillen eller i ovnen. Temperaturer må gerne nå 200 grader celcius på tallerknen, det varer ca. 20 minutter. Fisken grilles ca. 5-8 min. medens gæsterne sidder og nyder solnedgangen, anrettes den grillede fisk med skindsiden nedad mod Granit Grand Cru tallerken. På bordet er der anbragt varme kogte kartofler med smeltet smør og dild. En kold sennepsauce smagt til med honning og bacon. Citronbåde med paprika - og frisk dild.
Nu optræder grillchefen med en flambering af fisken direkte på Granit Grand Cru tallerkenen.
- Her er den store bonusfordel, at gæsterne også får varmen fra Granit Grand Cru
- hvis sommeraftenen er lidt kølig.
- Maden er som ved alle GranitGrandCru retter - varm til sidste mundfuld...